EVERYTHING ABOUT آنفولانزا معارفی

Everything about آنفولانزا معارفی

Everything about آنفولانزا معارفی

Blog Article

پلارگونیوم یک داروی گیاهی می‌­باشد که می ‎تواند به درمان عفونت­‌های تنفسی، گلودرد و علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند پس بهتر است به محض احساس علائم سرماخوردگی این داروی گیاهی را مصرف نمایید.

توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معده‌ی پر مصرف کنید.

ویروس آنفولانزای مرغی از طریق مدفوع، بزاق ، قفس و غذایی که به پرندگان داده می­‌شود می­‌تواند به بدن انسان سرایت کند، بیشتر افراد از طریق تماس با پرنده یا اشیایی که توسط پرنده­‌ی بیمار آلوده شده است به این بیماری مبتلا شده‌­اند. همچنین آنفولانزای مرغی باعث به وجود آمدن علائمی نظیر ؛

آیا واکسن آنفلوآنزا می‌تواند با کووید-۱۹مقابله کند؟ ویروس کرونا با ویروس آنفلوآنزا متفاوت است. بنابراین، واکسن آنفولانزا نمی‌تواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند.

عفونت‌هایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار می‌گیرند، برونشیت و ذات‌الریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص می‌شوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است رخ دهد.

لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمی­‌کند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.

علائم آنفولانزا به‌خصوص در مراحل ابتدایی ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ به‌خاطر داشته باشید که علائمی مانند تب‌ولرز می‌تواند نشانه‌ی آنفلوانزا باشد. درصورت ابتلا به آنفولانزا از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها اکیداً خودداری کنید؛ آنتی‌بیوتیک می‌تواند شرایط شما را بدتر کند.

تب: آنفلوآنزا تقریبا همیشه باعث افزایش دمای بدن می­‌شود. معمولا در افراد مبتلا به این بیماری درجه حرارت بدن بین ۳۷/۸ تا ۴۰ درجه سانتی­گراد است.

حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، پیشگیری و درمان

تب کرونا مختصر و کم است اما تب­ ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید می‌­باشد.

طبق تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این گونه رژیم غذایی، مشخص شد که این رژیم غذایی آنفولانزا چی بخوریم خواص و تاثیرات‌ بسیاری بر سلامتی و کاهش وزن افراد داشته است. از دیگر فواید این رژیم غذایی، بهبود بیماری­‌هایی نظیر ؛

در عین حال دوز واکسن برای کودکان زیر سه سال  نصف  سایر افراد است. همچنین در افراد بالاتر از ۹ سال تلقیح یک دوز از واکسن  کافی  خواهد بود.

همه‌ی افراد در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند؛ اما برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت آنفولانزا قرار دارند. افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند:

اما میتوانید برای اطمینان از روند درمان با بهترین دکتر آنلاین ریه پذیرش۲۴ تلفنی و متنی گفتگو کنید. 

Report this page